Sport

Victorie dramatică pentru naționala de minifotbal din R. Moldova la Socca EuroCup

Victorie dramatică pentru naționala de minifotbal din R. Moldova la Socca EuroCup

Victorie dramatică pentru naționala de minifotbal din Republica Moldova la Socca EuroCup. Tricolorii au dat lovitura în ultima secundă a duelului cu Ungaria și au obținut al doilea succes din cadrul turneului desfășurat la Chișinău. Și jucătorii din România au avut parte de victorie aseară. Aceștia au marcat 15 goluri în partida cu Luxemburg.

Echipa din Republica Moldova a fost condusă pe tabela de scor până în minutul 38 al duelului cu Ungaria. Balint Romhanyi a marcat în favoarea oaspeților. Pe final de meci, însă, tricolorii au smuls victoria. Nicolae Ignat și Marin Stan au avut rolul decisiv. Cei doi au înscris câte un gol în poarta ungurilor și au adus un nou succes în palmaresul selecționatei.

În schimb, fotbaliștii din România au avut parte de o victorie ușoară în meciul cu Luxemburg. Aceștia au trimis de 15 ori balonul în plasa rivalilor, care au avut de înfruntat unele probleme cu legitimarea jucătorilor la competiţia internaţională. Din acest motiv, România s-a ales cu o victorie tehnică, scor 5 la 0.

În această seara, naționala de minifotbal din Republica Moldova se va confrunta cu echipa Croației, iar selecționata din România va avea de disputat duelul cu reprezentativa Ciprului. Partidele vor fi găzduite de arena din Parcul "La Izvor" din Chișinău. Turneul Socca EuroCup, la care participă 13 selecționate, se află la prima ediție.

author-img_1

Cristina Popescu

Reporter