Actualitate

Ministrul Educației atenționează în privința unui „ordin” trucat, trimis pe poșta electronică a mai multor persoane

post-img
Ordin trucat

Un presupus ordin al Ministerului Educației, privind educația sexuală în instituțiile de învățământ, a fost trimis pe poșta electronică a mai multor persoane. Ministrul Dan Perciun atenționează că documentul este unul trucat și că nu a semnat un asemenea ordin.

ZFR

„Mare atenție la falsuri în următoarea perioadă. Multă lume a primit azi, pe poșta electronică, un "ordin" trucat, menit să valideze tot felul de prostii pe care le promovează propaganda rusească și agenții lor de influență din țară - privind integrarea europeană. 

În această lună este esențial să fim vigilenți și să nu ne lăsăm manipulați de cei care vor răul Republicii Moldova”, spune Dan Perciun. 

„Avem de pus țara la adăpost în Uniunea Europeană, cu perseverență și determinare. Sistemul educațional, elevii, cadrele didactice vor avea enorm de câștigat de pe urma investițiilor europene în modernizarea școlilor, grădinițelor și universităților noastre. Esențial este să ne determinăm prin vot că mergem în această direcție și să depunem împreună toate eforturile ca să grăbim acest proces”, mai subliniază ministrul.

ordin fals

author-img_1

Lidia Gorka

Reporter