Sport

Constantin Burdujel și-a adjudecat titlul suprem la campionatul de futsal al României purtând tricoul clubului United Galați

Constantin Burdujel și-a adjudecat titlul suprem la campionatul de futsal al României purtând tricoul clubului United Galați

Constantin Burdujel și-a adjudecat titlul suprem la campionatul de futsal a României, purtând tricoul clubului United Galați. Basarabeanul a triumfat, pentru al doilea an consecutiv, în cadrul turneului național de peste Prut.

Căpitan de echipă, Constantin Burdujel, alături de un coechipier, a ridicat cupa în aer. United Galați a învins-o, cu scorul de 3 la 0 la general, pe Odorheiu Secuiesc. În meciul decisiv din finala campionatului, formația condusă de jucătorul din Republica Moldova s-a impus cu 7 la 5. Pele a fost eroul confruntării, datorită faptului că a semnat un hat-trick.

CONSTANTIN BURDUJEL, jucător, United Galați: „Pentru această medalie s-a dus o luptă grea. Suntem foarte bucuroși că, într-un final, am luat campionatul și acum urmează vacanța mult așteptată. După vor urma pregătirile pentru Liga Campionilor.”

Gruparea antrenată de Florin Ignat a evoluat și în stagiunile precedente în cel mai important turneu continental, doar că nu a putut să facă față echipelor de top din Europa, printre care Barcelona și Anderlecht. De-a lungul istoriei, United Galați a cucerit de trei ori trofeul din campionatul de futsal a României.

author-img_1

Cristina Popescu

Reporter