Cultură

Au cântat iubirea și i-au elogiat pe eroii ucraineni la un concert de excepţie susținut de Vali Boghean

Au cântat iubirea și i-au elogiat pe eroii ucraineni la un concert de excepţie susținut de Vali Boghean

De Dragobete au cântat despre iubirea pentru mamă, pentru sufletul pereche, dar şi pentru neam şi ţară. Alături de trupa sa, interpretul Vali Boghean a susţinut aseară un concert de excepţie, la Palatul Naţional din Chişinău. Artiştii au condamnat războiul prin cântec şi au elogiat curajul poporului ucrainean.

Întâmpinat cu ropote de aplauze, interpretul a ţinut să le mulţumească sutelor de spectatori pentru prezenţă, iar poporului ucrainean pentru sacrificiu şi curaj în faţa agresiunii militare ruse.

VALI BOGHEAN interpret: Noi astăzi ne propunem să cântăm ca niciodată dragostea şi sper asta să o trăim astăzi împreună pentru că pentru noi dragostea este despre viaţă nu despre război.

Sala Palatului Naţional din Chişinău a fost arhiplină, iar spectatorii spun că au aşteptat cu nerăbdare acest concert de Dragobete. Pe mulţi i-au copleşit emoţiile trăite pe muzica celor de la Vali Boghean Band.

"Pentru mine este unicul interpret de la noi care nu cântă doar cu vocea, dar şi cu sufletul."

"Ştiind că Vali Boghean are o tradiţie foarte frumoasă, anume de dragobete să suţină un concert am verificat şi am hotărât să facem aşa o surpriză."

"Am o plăcere foarte mare că fiica mi-a făcut un aşa cadou. -Aveţi şi o piesă preferată de a lui Vali Boghean? – Da, Galbenă Gutuie."

VALI BOGHEAN artist: Datorită vecinilor noştri curajoşi, ei ne garantează pacea noastră şi noi putem să ne întâlnim astăzi să cântăm dragostea, unde să găsim această putere de a trăi.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter