În continuare, vorbim despre un aliment cu proprietăți nutritive deosebite, care e folosit cel mai des în bucătăria indiană. Este un produs care se fierbe la o temperatură înaltă, iar după fierbere devine foarte sănătos. Să privim reportajul realizat de colega noastră Betty Turculeţ şi vom afla mai multe.
-
Emisiuni
Chișinău
București
- Prezentatori
- Evenimente şi Campanii
- Despre noi
- Rapoarte și Transparență
- Contacte
Social
Untul Ghee: Proprietăți și beneficii
- publicat de Svetlana Carțîn
- marți, 17 octombrie 2023, 17:30
- 4 accesări
Untul Ghee: Proprietăți și beneficii
Svetlana Carțîn
ReporterLive
Ultimele știri
Actualitate
/FOTO/VIDEO/ Moment istoric: Este pusă piatra de temelie a noului pod de la Ungheni
26 aprilie 2025, 15:32
Extern
Zelenski, după întrevederea cu Trump: Am avut timp să discutăm multe față în față
26 aprilie 2025, 15:05
Social