Recomandări

„Obiectiv Comun”: Concert de rock la Cetatea Tighina

post-img
emisiune

Moldovan National Youth Orchestra îi invită pe iubitorii de muzică rock la un eveniment special – Rock la Cetate. Pentru a-l cincilea an consecutiv, orchestra revine la cetatea Tighina cu un concert în aer liber. Ediția acestui an va reuni muzicieni de pe ambele maluri ale râului Nistru, care vor reinterpreta legendare piese rock. Evenimentul este organizat cu susținerea financiară a Uniunii Europene și a PNUD Moldova.

Concertul din acest an marchează finalizarea lucrărilor de conservare și restaurare, din prima etapă, desfășurate la Cetatea Tighina. Puterea muzicii în consolidarea încrederii pe ambele maluri de Nistru şi acţiunile de restaurare și conservare a cetății Tighina sunt subiectele emisiunii Obiectiv Comun de astăzi.

Invitaţii ediţiei sunt: ADRIAN MANCIU, CĂTĂLINA COJOCARI, DANA GRECU - membri Moldovan National Youth Orchestra; ANDRIANO MARIAN - dirijor Moldovan National Youth Orchestra. 

Emisiunea Obiectiv Comun este difuzată de luni până vineri, începând cu ora 17.00, şi poate fi urmărită pe TVR MOLDOVA, dar şi online pe pagina de Facebook.

author-img_1

Svetlana Cojocaru

Reporter