Cultură

Spectacole de teatru pentru copii în aer liber, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt" și Scuarul „Mihai Dolgan"

post-img
imagine simbol
Sursa foto: osan.af.mil

În zile de sâmbătă și duminică, curent, în centrul Chișinăului, vor fi organizate spectacole gratuite de teatru de păpuși pentru copii în aer liber, anunță municipalitatea.

Copiii sunt invitați împreună cu părinții, buneii și toți cei interesați, să vizioneze ultimele trei spectacolele gratuite de teatru de păpuși, în aer liber, în cadrul proiectului pilot de weekend.

Astfel, sâmbătă, 24 septembrie 2022, ora 14:00-18:00, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt", va avea loc reprezentarea „Incursiuni în lumea teatrului de păpuși. Jocuri de animație" și spectacolul „Motanul Leopold" (de Arcadie Hait) al Teatrului de păpuși „GUGUȚĂ";

Duminică, 25 septembrie 2022, ora 11:00-13:00, în Scuarul „Mihai Dolgan" (str. Bulgară, 43), va avea loc spectacolul „Puișorul de aur" (de Vladimir Orlov) al Teatrului de păpuși „PINOCCHIO".

Proiectul pilot - spectacolele gratuite de teatru de păpuși, în centrul Chișinăului, se desfășoară pe parcursul lunii septembrie 2022, în locațiile: Scuarul „Mihai Eminescu", Scuarul „Mihai Dolgan" și Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt", cu participarea teatrelor de păpuși din capitală „GUGUȚĂ" și „PINOCCHIO".

author-img_1

Svetlana Carțîn

Reporter