Actualitate

Maia Sandu, întrevedere cu vicepreşedintele SUA, Kamala Harris. "SUA sprijină cu fermitate democrația, securitatea energetică și reformele anticorupție din R. Moldova"

post-img
Maia Sandu, Kamala Harris

În timpul vizitei în SUA, președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu vicepreședintele Kamala Harris, care a reiterat sprijinul SUA pentru democrația, securitatea energetică și reformele anticorupție ale Republicii Moldova.

"A fost o plăcere să o cunosc astăzi pe Președintele Maia Sandu. SUA sprijină cu fermitate democrația, securitatea energetică și reformele anticorupție din Moldova", a notat Kamala Harris pe Twitter.

Totodată, președintele Maia Sandu a mulțumit SUA pentru sprijinul generos acordat Republicii Moldova, în cele mai dificile momente din istoria ei.

"Am fost onorată să vorbesc cu Kamala Harris despre agenda de reforme a Republicii Moldova și calea noastră de integrare europeană. Am reafirmat angajamentul de a continua drumul Republicii Moldova către lumea liberă", a scris Maia Sandu într-o postare pe Twitter.

În cadrul Conferinței Internaționale Anticorupție de la Washington, Maia Sandu a făcut un nou apel la guvernele democratice să ofere asistență autorităților de la Chișinău în aducerea marilor corupți în fața justiției.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter