Recomandări

„ISTORII CU TÂLC": Aliona Triboi: ,,Noi avem un public foarte inteligent”

post-img
„ISTORII CU TÂLC

Îndrăgostită de viață, muzică, teatru, oameni, energica Aliona Triboi este următoarea invitată a emisiunii ISTORII CU TÂLC. Artista a povestit despre primii pași în scenă, relația cu fiicele, cu soțul ei Ghenuț (actorul Ghenadie Gâlcă), oamenii care i-au fost alături în parcursul artistic și despre planurile de viitor. Emisiunea va fi difuzată duminică, 23 iunie 2024, ora 22:00, la TVR Moldova.

ALIONA TRIBOI: ,,Cu timpul, am înţeles că baloanele de săpun rămân baloane de săpun - care se sparg. Asta pentru că experienţa pe care am pus-o noi la baza meseriei noastre nu ţi-o poate lua nimeni. Dacă pui acea bulă de săpun cu tine alături la un casting, e clar că tu câştigi. Şi publicul nu e prost. Noi avem un public foarte inteligent care distinge foarte bine un interpret/artist care gândeşte şi unul care e gol.”

ALIONA TRIBOI: ,,Mama mea nu m-a lăudat foarte des şi eu plângeam la fiecare mic sau mare eşec. Parcă aştept mereu aprobarea celorlalţi.”

ALIONA TRIBOI: ,,Eu şi Ghenuţ putem discuta şi asta îmi place la tandemul nostru.”

Emisiunea „ISTORII CU TÂLC” este difuzată la TVR MOLDOVA duminică, ora 22.00, la TVR INTERNAȚIONAL, vineri, ora 00.10, la TVR CULTURAL vineri, ora 15.00. În reluare - luni, ora 02.00 / joi, ora 10.00 la TVR MOLDOVA.

Invitaţii emisiunii sunt personalităţi din diferite domenii, iar discuţiile sunt pline de confidențe, destăinuiri despre experiențe, eșecuri, dorințe de realizare, stări de bine, emoții, creșteri. Moderatorul podcastului este actorul şi prezentatorul Anatol Guzic.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter