Actualitate

TVR difuzează o serie de programe dedicate Jocurilor Olimpice 2024. Întrecerile de la Paris vor putea fi văzute în direct la TVR MOLDOVA

post-img
Sediul TVR

Televiziunea Română marchează unul dintre cele mai mari evenimente sportive ale anului, Jocurile Olimpice de vară de la Paris 2024 (JO Paris 2024), cu o serie de programe dedicate evenimentului.

Începând de luni, 22 aprilie, seriile „#Eroii” şi „#Speranţe” aduc în faţa telespectatorilor sportivii pe care îi vom aplauda la Jocurile Olimpice din această vară, în direct la TVR, şi pe cei care se pregătesc să ducă tricolorul la competiţiile din 2028 şi 2032, atleţii în care ne punem speranţele că vor duce visul olimpic la cel mai înalt nivel.

Astfel, săptămâna viitoare, începând de luni, 29 aprilie, ora 23.55, la TVR 1, se vor reîntâlni cu legendele sportului românesc care au obţinut, de-a lungul timpului, medalii la Jocurile Olimpice. Maricica Puică, Marius Urzică, Camelia Potec, Laura Badea, Ana Maria Brânză, Marian Drăgulescu sau Mihai Covaliu vor rememora  cele mai emoţionante momente de la Jocurile Olimpice şi cum au trăit probele care le-au adus un loc pe podium.

Seriile de programe „#Învingătorii”, „#Eroii” şi „#Speranţe” vor fi difuzate şi pe TVR SPORT, iar programul poate fi consultat pe pagina oficială de Facebook a TVR SPORT.

Din 3 mai, de la ora 21.00, TVR 1 va difuza emisiunea „#Vis la Paris”, la care vor participa sportivi calificaţi la JO Paris 2024 şi antrenori ai acestora. Prima ediţie va fi moderată de Irina Păcurariu şi Costin Deşliu, iar următoarele, de Ana Maria Brânză si Costin Deşliu.

Televiziunea Română va transmite Jocurile Olimpice de la Paris – cel mai grandios eveniment sportiv la nivel mondial, care se va desfăşura în perioada 26 iulie-11 august 2024, pe TVR SPORT, alături de alte canale din portofoliul TVR, inclusiv TVR MOLDOVA.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter