Social

Zboruri din Chișinău către trei destinații turistice europene vor fi lansate de anul viitor

post-img
Avion

Compania aeriană FLYONE lansează din primăvara anului viitor zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău spre Praga, Thessaloniki și Enfidha, transmite IPN.

O destinație pe care vor putea să o viziteze turiștii din Moldova, începând cu anul 2024, este orașul de poveste al Europei Centrale – Praga. Acesta cuprinde străduțele pitorești, castelele impunătoare și atmosferă boemă. Aici turiștii vor explora istoria și cultura bogată a Cehiei, vizitând obiective precum Castelul Praga, Podul Carol și Piața Orașului Vechi, se arată pe pagina de Facebook a Aeroportului.

Zborurile spe Thessaloniki vor aduce călătorii într-un oraș vibrant din Grecia situat pe malurile Mării Egee, care este cunoscut pentru atmosfera sa cosmopolită și patrimoniul istoric bogat. Oaspeți țării vor descoperi plaje frumoase, mâncare delicioasă și monumente istorice, cum ar fi Arcul lui Galerius și Rotonda.

Orașul din Tunisia, Enfidha, este o destinație tropicală care cucerește cu plajele sale aurii și marea albastră cristalină. Turiștii se pot relaxa în stațiunile de pe litoral, explora orașe vechi și vizita siturile istorice fascinante.

Aeroportul Internațional Chișinău precizează că cele trei noi destinații oferă oportunități variate de explorare și aventură, astfel încât fiecare călător să poată găsi ceva pe gustul său.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter