Cultură

Îndrăgita realizatoare a TVR, Iuliana Tudor, așteaptă cu nerăbdare să se întâlnească cu publicul de la Chișinău, în cadrul seratei culturale ,,Întâlnirile TVR MOLDOVA"

Îndrăgita realizatoare a TVR, Iuliana Tudor, așteaptă cu nerăbdare să se întâlnească cu publicul de la Chișinău, în cadrul seratei culturale ,,Întâlnirile TVR MOLDOVA"

Îndrăgita realizatoare a TVR, Iuliana Tudor, așteaptă cu nerăbdare să se întâlnească cu publicul de la Chișinău, în cadrul seratei culturale ,,Întâlnirile TVR MOLDOVA". Evenimentul va loc la începutul săptămânii viitoare, la Teatrul Naţional " Satiricus Ion luca Caragiale " iar publicul va avea ocazia să o cunoască și dincolo de ecran şi să-i descopere povestea de viaţă.

Iuliana Tudor a devenit o imagine-simbol a Televiziunii Române, oferind substanţă termenului de "vedetă". Ea este atât profesionistul de televiziune care ţine în mâini destinul unei mega-producţii, așa cu e show-ul "Vedeta populară", cât şi femeia distinsă care-şi cântăreşte bine fiecare apariţie în mass-media.

Din faţa sediului TVR de la Bucureşti, Iuliana Tudor a salutat publicul pe care îl aşteaptă la "Întâlnirile TVR Moldova".

IULIANA TUDOR, realizator emisiuni TVR: „Pe 26 septembrie vor fi alături de colegii mei de la TVR Moldova la Chişinău, acolo unde va avea loc serata culturală sub genericul "Întâlnire TVR Moldova, abia aştept să ne cunoaştem. Ne vedem aşa dar pe 26 septembrie. Vă îmbrăţişez”

Iulia Tudor promite că va face dezvăluiri despre experienţele trăite peste tot în lume. Va povesti cum a reuşit să se dezvolte profesional și ce provocări a avut ca jurnalistă, femeie și mama. Publicul va avea ocazia să-i pună întrebări, să facă fotografii şi să obţină un autograf. 

Proiectul "Întâlnirile TVR MOLDOVA" revine în forță cu o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalităţi de referinţă ale culturii din tot spaţiul românesc ajung în faţa publicului de la Chişinău pentru discuţii de suflet. Accesul la eveniment este gratuit, însă este necesară programarea prealabilă la telefon.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter