Justiție

LIVE. UPDATE: A fost respinsă cererea procurorilor privind recuzarea judecătorului Ghenadie Morozan. Curtea de Apel examinează recursul mandatului de arest la domiciliu aplicat în privința ex-președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon

post-img
Igor Dodon
Sursa foto: ea.md

UPDATE: Cererea procurorilor privind recuzarea judecătorului Ghenadie Morozan de la examinarea recursului mandatului de arest la domiciliu aplicat în privința fostului președinte al R. Moldova Igor Dodon, bănuit de corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de Patrie și îmbogățire ilicită, a fost respinsă, relatează Ziarul de Gardă.

UPDATE: Procurorii anticorupție, care gestionează dosarul în care fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon, este bănuit de corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de Patrie și îmbogățire ilicită, susțin că au înaintat cerere de recuzare a judecătorului Ghenadie Morozan de la examinarea recursului, din motiv că fratele magistratului ar fi căsătorit cu sora fostului lider al PDM Vladimir Plahotniuc, vizat și el în cauza penală, relatează Ziarul de Gardă.


Curtea de Apel Chișinău examinează recursului mandatului de arest la domiciliu aplicat în privința ex-președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.


author-img_1

Constantin Uzdris

Reporter