Sport

FC Terebna și-a adjudecat, în premieră, titlul de campioană în Amoliga

FC Terebna și-a adjudecat, în premieră, titlul de campioană în Amoliga

FC Terebna și-a adjudecat, în premieră, titlul de campioană în Amoliga. Gruparea din Edineț s-a impus la turneul de minifotbal din Republica Moldova și va reprezenta țara pe arena internațională, mai exact la Socca EuroCup 2024.

Pentru prima dată în istoria competiției, jucătorii clubului FC Terebna au câştigat trofeul oferit campioanei din Amoliga. Formația din Edineț și-a trecut titlul în palmares datorită succesului înregistrat în partida de aseară, desfășurată pe arena din parcul "La Izvor" din Chișinău. Trupa lui Sergiu Tacot, care este și jucătorul naționalei de futsal a Republicii Moldova, a învins gruparea Volta, cu rezultatul de 2 la 1. Dumitru Graur și Vadim Crîcimar au făcut diferența, iar primul gol a fost marcat printr-o execuție acrobatică.

Datorită acestui triumf, FC Terebna a primit biletul de participare la turneul internațional Socca EuroCup 2024. Echipa din Edineț va reprezenta Republica Moldova la competiția continentală, care va fi găzduită de Chișinău în perioada 8 – 12 mai, pe stadionul din parcul "La Izvor".

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Reporter