Sport

Futsal: Tricolorii au suferit înfrângere în fața Armeniei

Futsal: Tricolorii au suferit înfrângere în fața Armeniei

Naționala de seniori a Republicii Moldova se pregătește de preliminariile Campionatului European de Futsal, programat în 2026. "Tricolorii" au suferit o înfrângere usturătoare în prima partida amicală cu Armenia.


ZFR

Unicul gol al naționalei antrenate de Vladimir Vusatîi a fost semnat de Cristian Obadă, căpitanul echipei din Republica Moldova. A fost unica acțiune finalizată cu succes de "tricolori", în rest, jucătorii selecționatei din Armenia au dominat clar pe teren și au înscris de nouă ori, profitând și de un autogol semnat de Vladimir Vasilevschi. Trei reușite au fost bifate de Denis Nevedrov, iar Rafik Melikyan și Vladimir Sanosyan au înscris câte o dublă.  

Astăzi, cele două naționale mai dispută o partidă de verificare, tot în capitala Armeniei, orașul Erevan. Meciurile amicale reprezintă o etapă de pregătire pentru selecționata Republicii Moldova înainte de preliminariile Campionatului European, planificat peste doi ani. Băieții antrenați de Vladimir Vusatîi vor juca cu reprezentativele similare din Polonia, Turcia și Slovacia. Duelurile sunt programate în perioada 18 decembrie 2024 – 15 aprilie 2025.

author-img_1

Lidia Gorka

Reporter