Recomandări

Planul Moscovei de recucerire a Republicii Moldova și mandatul de arest pe numele lui Putin, la Impact Global

post-img
Impact Global

Jurnaliștii de investigație de la Rise și Dossier Center au publicat un plan al Moscovei potrivit căruia până în 2030 la Chișinău ar urma să fie instalat un guvern pro-rus. Despre amenințările ce planează asupra Republicii Moldova se va discuta în această seară la emisiunea Impact Global de la TVR MOLDOVA.

Jurnalistul Constantin Uzdriș împreună cu invitatul său permanent, Mihai Isac, specialist în Relații Internaționale și probleme de securitate, vor aborda acest subiect împreună cu fostul deputat rus Ilya Ponomariov. De asemenea în emisiunea de astăzi va fi discutat și mandatul de arest emis de Curtea Penală Internațională pe numele lui Vladimir Putin. Invitat la acest subiect este Alexandru Tănase fost președinte al Curții Constituționale a Republicii Moldova.

În ultima parte a emisiunii va fi analizată și vizita președintelui chinez Xi Jinping la Moscova, programată pentru săpămâna viitoare.

Emisiunea poate fi urmărită live de la ora 19:00 pe TVR Moldova, pe pagina noastră de Facebook, dar și pe tvrmoldova.md.

author-img_1

Svetlana Carțîn

Reporter