Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Simona Halep, primită în uralele a mii de fani pe Arena Naţională: Bucuria este chiar mai mare decât pe terenul central de la Paris

De Ziua Mondială a Păpuşilor, copila care nu a avut niciodată o păpuşă, ci doar rachete şi mingi de tenis, a adus acasă, în România, primul său trofeu de Grand Slam. Luni seară, bucuria a fost întregită în aplauzele celor aproximativ 20 de mii de fani care au venit să o felicite pe Simona pe Arena Naţională din Bucureşti.

Simona Halep pe Arena Naţională: "Vă mulţumesc foarte mult că aţi venit în această seară aici. Am vrut special să vin să ne bucurăm împreună de acest trofeu. Astăzi am ajuns în ţară şi bucuria este mult mai mare, chiar mai mare decât pe terenul central de la Paris. Vă mulţumesc foarte mult!"

Simona Halep a sosit pe Arena Naţională puţin după ora 20.00. A fost primită în uralele a mii de fani!

Simona Halep s-a îmbarcat la prânz, la Paris, într-o aeronavă Tarom cu destinaţia Bucureşti. Un cameraman al Televiziunii Române a însoţit-o pe Simona în avion.

"Vreau să ne bucurăm împreună de acest trofeu. Nu este el prea mare, dar înseamnă foarte mult! Cred că sunt jucătoarea cu cei mai mulţi suporteri la toate meciurile, aşa că nu pot decât să le mulţumesc tuturor românilor", a spus Simona Halep la sosirea în ţară.

Înainte ca aeronava să decoleze de pe Aeroportul Charles de Gaulle, comandantul i-a oferit Simonei Halep un buchet de flori, iar stewardesele mai multe cadouri. Avionul care a adus-o în ţară a aterizat la Otopeni înainte de 16.30. Pompierii i-au oferit Simonei salutul tunurilor cu apă.

Numărul 1 mondial a prelungit suspansul, dar a coborât din avion cu zâmbetul de buze, fericită că e acasă cu trofeul mult visat. Pe pistă, şi-a îmbrăţişat mai întâi tatăl.

Înainte să păşească pe covorul roşu, un angajat de la aeroport a uitat de protocoale şi s-a grabit să îşi facă un selfie cu cea mai titrată sportivă a momentului.

La salonul oficial, Simona Halep a primit îmbrăţişări şi flori. După ce a semnat în Cartea de onoare, a răspuns întrebărilor zecilor de jurnalişti.

Simona Halep a câştigat trofeul la Roland Garos la 10 ani după ce a obţinut titlul la junioare şi la 40 de ani distanţă de momentul în care Virginia Ruzici învingea şi ea pe zgura pariziană.

De 32 de săptămâni, Simona Halep este numărul 1 mondial si vrea să mai rămână mult timp acolo. Momentan nu se gândeşte la familie şi copii, vrea să joace tenis.

Statul român nu o va recompensa pentru performanţa obţinută, pentru că un titlu de Grand Slam nu este premiat la noi.

Similare
RECOMANDĂRI