Reacţia lui Pavel Filip la plecarea Ruxandei Glavan din PDM:  Pleacă cei care s-au obişnuit să vadă partidul ca pe un sac cu bani
Sursa foto:Publika.md Vizualizari:

Reacţia lui Pavel Filip la plecarea Ruxandei Glavan din PDM: Pleacă cei care s-au obişnuit să vadă partidul ca pe un sac cu bani

Preşedintele Partidului Democrat, Pavel Filip a reacţionat la anunţul Ruxandei Glavan de a părăsi formaţiunea politică. Liderul democraţilor spune că regretă plecarea fostei sale colege.

„Regret plecarea dnei Glavan! Dar plecarea acesteia nu mai surprinde pe nimeni. Era firesc ca cei care au pus-o pe listele de partid să o retragă la un moment dat. Pleacă cei care s-au obişnuit să vadă partidul ca pe un sac cu bani şi accederea la guvernare - ca pe o sursă de venit şi rezolvare a intereselor personale”, a scris Pavel Filip pe pagina sa de Facebook.

Amintim că fostul ministru al Sănătăţii şi actualul deputat PD anunţă că părăseşte fracţiunea şi Partidul Democrat. Odată cu ieşirea sa din partid, deputatul se alătură grupului parlamentar Pro Moldova condus de Andrian Candu.
Similare
RECOMANDĂRI