VIDEO. UPDATE. Renato Usatîi: În viitorul apropiat voi putea publica câteva detalii. Am ce să-i spun şi lui Dodon, şi altora
Sursa foto:captură de ecran Vizualizari:

VIDEO. UPDATE. Renato Usatîi: În viitorul apropiat voi putea publica câteva detalii. Am ce să-i spun şi lui Dodon, şi altora

Renato Usatîi, preşedintele Partidului Nostru, declară că ar putea oferi mai multe detalii în viitorul apropiat despre situaţia creată în jurul mandatului său de rest. Liderul partidului mai spune că s-a întors în Republica Moldova fiind conştient că ar putea ajunge la închisoare.

Mai mult, potrivit lui Usatîi, avocaţii acestora au fost împotriva revenirii lui în ţară.  

Renato Usatîi: „M-am întors să termin ce am început în 2014. Da, nu avem fracţiune în parlament, nu putem din păcate să participăm la investigaţiile unor comiisi care se vor ocupa de toate crimele care au avut loc în ţară. Dar suntem gata ca partid să oferim ajutor pentru a demonta tot acest sistem şi oamneii corupţi din Republica Moldova.”

Usatîi spune că are informaţii că nu doar Plahotniuc a plecat din ţară, dar şi Serghei Iaralov, care controlează Procuratura, şi toţi managerii.

Cât despre dodon, politicianul spune că preşedintele nu înţelege câd a fost adevărul: atunci când Usatîi a fost arestat sau când procurorii i-au anulat mandatul de arest.
TVR MOLDOVA aminteşte că Renato Usatîi a fost eliberat de procurori duminică seara, după ce a fost escortat la Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale pentru audieri.

Duminică, în jurul orei 14.00, Renato Usatîi a fost reţinut la vama Sculeni de către poliţişti şi procurori.
 
Similare
RECOMANDĂRI