VIDEO. UPDATE.  Renato Usatîi a fost arestat la vamă, va fi dus la PCCOCS
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. UPDATE. Renato Usatîi a fost arestat la vamă, va fi dus la PCCOCS

Liderul Partidului Nostru Renato Usatîi a fost arestat la vama de la Sculeni şi va fi dus la la Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale. Fostul primar de Bălţi a revenit în Republica Moldova după aproape doi ani în care a fost la Moscova. Usatîi a anunţat că a revenit în ţară pentru a se clarifica cu dosare care protrivit lui au fost fabricare de către "regimul lui Vald Plahotniuc."

UPDATE: Poliţia nu i-a permis lui Renato Usatîi să iasă în faţa mulţimii, asa cum au anunţat organizatorii marşului.

UPDATE:
Mulţimea care a venit să îl întâmpine la vama Sculeni va merge spre Chişinău la sediul PCCOCS. 

UPDATE: Renato Usatîi a fost arestat la intrarea în ţară de către forţele de ordine. Acesta va fi dus la Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale. 


UPDATE: Renato Usatîi este la vama sculeni. Acesta urmează să traverseze frontiera de stat, chiar dacă va fi reţinut. „Ştiu că sunt mulţi poliţişti veniţi de la Chişinău”, declaraţiile au fost făcute în cadrul unei intervenţii live.

Sute de oameni îl aşteaptă pe liderul Partidului Nostru la vama de la Sculeni. Fostul primar de Bălţi Renato Usatîi, aflat de aproape doi ani la Moscova, se reîntoarce astăzi în R. Moldova. Usatîi a anunţat, după trecerea frontierei va merge spre Chişinău.El este acuzat că l-ar fi deposedat pe bancherul rus, Gherman Gorbunţov, de pachetul majoritar, în valoare de peste 113,5 milioane de lei, la banca Universalbank din Chişinău. Totodată, Usatîi este bănuit şi de complicitate la infracţiunea de tentativă şi omor la comandă asupra lui Gorbunţov. Liderul Partidului Nostru susţine însă că Gorbunţov ar fi cel care ar fi dorit să-l asasineze.
 

Renato Usatîi se întoarce astăzi în R. Moldova. Ce s-ar putea întâmpla la vamă

Similare
RECOMANDĂRI