Dosarul privind omorul bărbatului de la Vulcăneşti, trimis în judecată
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Dosarul privind omorul bărbatului de la Vulcăneşti, trimis în judecată

Dosarul Indivizilor învinuiţi de omorul unui bărbat de 37 de ani din satul Vulcăneşti, raionul Nisporeni, a fost trimis în judecată. Patru dintre ei, complici ai crimei riscă până la şapte ani de închisoare, iar tânărul care a tras în bărbat riscă detenţie pe viaţă.

Bărbatul de 37 de ani a fost împuşcat mortal în faţa porţii la data de 25 mai după ce suspecţii au început să îl ia la pumni, iar unul dintre indivizi a împuşcat în direcţia acestuia de mai multe ori, cauzându-i multiple plăgi, iar în consecinţă persoana a decedat.

Potrivit soţiei victimei, care a povestiti în cadrul unei conferinţe circumstanţele în care a fost omorât bărbatul, învinuiţii ar fi fost eliberaţi de procuratura locală a raionului Nisporeni, contra sumei de 75.000 de euro.

Procurorii PCCOCS informează că au acumulat probe şi secvenţe video din momentul comiterii infracţiunii, care au demonstrat că bărbatul a fost împuşcat mortal de un tânăr de 24 de ani în prezenţa soţiei şi fiicei minore.

Patru făptaşi au fost puşi sub învinuire, fiindu-le  incriminată comiterea infracţiunii prevăzute de art.287 alin.(3) din Codul penal -,,huliganismul agravant,, pentru care riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 7 ani , iar individul care a efectuat împuşcătura a fost pus sub învinuire, fiindu-i incriminată comiterea infracţiunii de omor şi huliganism agravant şi riscă o pedeapsă de la 5 la 20 ani închisoare sau deţinere pe viaţă.

Citeşte şi
Patru persoane au fost reţinute în plină stradă, în Chişinău, fiind bănuite de huliganism şi complicitate la omor

Similare
RECOMANDĂRI