Patru persoane au fost reţinute în plină stradă, în Chişinău, fiind bănuite de huliganism şi complicitate la omor
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Patru persoane au fost reţinute în plină stradă, în Chişinău, fiind bănuite de huliganism şi complicitate la omor

Patru persoane au fost reţinute de către oamenii legii, fiind bănuiţi de huliganism şi complicitate la un omor. Aceştia au fost localizaţi în municipiul Chişinău, după ce s-au ascuns mai bine de trei săptămâni.

Este vorba despre două cauze penale, care vizează omorul unui bărbat de 39 de ani, din Nisporeni, comis la 25 mai, dar şi acţiuni huliganice a unui grup de persoane, cu folosirea armelor de foc. 
 
Imediat după omorul bărbatului a fost reţinut un bărbat de 24 de ani, domiciliat în aceeaşi localitate, de la care a şi fost ridicată arma din care au fost efectuate împuşcăturile în direcţia victimei. 
 
Totuşi, s-a stabilit infracţiunea a fost comisă cu implicarea a încă patru persoane, cu vîrstele cuprinse între 21 şi 38 de ani, care s-au eschivat de organul de urmărire penală, ascunzându-se pe teritoriul mun. Chişinău.
 
La 18 iunie, cele patru  persoane au fost localizate şi reţinute în mun. Chişinău.
 
În urma unor percheziţii, la aceste persoane au fost depistate şi ridicate mai multe arme şi muniţii.
 
Acţiunile de urmărire penală şi măsurile speciale de investigaţii pe aceste cauze penale continuă, iar dacă va fi demonstrată vinovăţia, pentru săvîrşirea infracţiunii de omor suspecţii riscă pedeapsă cu închisoare până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă, iar pentru săvîrşirea huliganismului agravat riscă închisoare pînă la 7 ani.

Similare
RECOMANDĂRI