Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

A fost făcută publică ordinea în care vor evolua interpreţii din diferite state la concursul Internaţional Eurovision 2021

A fost făcută publică ordinea în care vor evolua interpreţii din diferite state la concursul Internaţional Eurovision 2021. Republica Moldova, reprezentată de Natalia Gordienko va evolua a şaptea în cea de-a doua semifinală. De la ediţia din acest an va lipsi Belarusul, ţară exclusă din concurs pentru că a propus o piesă cu tentă politică. Din cauza pandemiei, concursul se va desfăşura într-un format restrâns şi nu se ştie dacă publicul va avea acces în sală.

În total, la Eurovision sunt înregistrate 39 de state participante.  Republica Moldova va fi reprezentată la concurs de intepreta Natalia Gordienko cu piesa "Sugar". Ea va evolua în a doua semifinală. 

Interpreta din România, Roxen va cânta în prima semifinală, programată pe 18 mai. 

Finala Eurovision va avea loc pe 22 mai la  Rotterdam, Regatul Ţărilor de Jos, după ce reprezentantul acestei ţări Duncan Laurence a câştigat concursul din anul 2019 cu piesa Arcade. Concursul din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de Covid-19. 
Similare
RECOMANDĂRI