Politic

Liderul PSDE, Ion Sula, a discutat cu președintele Comitetului Economic și Social European, Oliver Röpke

post-img
întrevedere

Președintele Partidului Social Democrat European (PSDE), Ion Sula, împreună cu vicepreședintele pentru cooperare internațională, Eremei Priseajniuc, s-au întâlnit, astăzi, cu președintele Comitetului Economic și Social European (CESE), Oliver Röpke, însoțit de consilierul pentru relații internaționale, Charles Manoury.

În cadrul întrevederii, s-a discutat despre situația social-politică din Republica Moldova, parcursul european al țării noastre și rolul PSDE în realizarea acestui deziderat strategic.     

Președintele Ion Sula a reiterat atașamentul ferm al PSDE față de valorile europene și importanța consolidării tuturor forțelor politice, dar și a societății civile, pentru a demonstra unitate națională în realizarea obiectivului nostru european. „Ne dorim un viitor sigur și prosper pentru cetățenii noștri, iar acest viitor este în Uniunea Europeană”, a declarat Ion Sula.     

Comitetul Economic și Social European, condus de Oliver Röpke, este prima instituție a UE care a decis să implice Republica Moldova în activitatea de la Bruxelles, facilitând astfel integrarea țării noastre în Uniunea Europeană.

author-img_1

Svetlana Cojocaru

Reporter