Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Bradul din Ucraina a ajuns distrus la Chişinău, Silvia Radu va cumpăra altul din bani proprii

Bradul adus din Ucraiana pentru a fi instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale a ajuns la Chişinău distrus. Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu se arată a fi nemulţumită de bradul care a fost instalat, iar la doar câteva ore după ce pomul a fost ridicat aceasta a dispus scoaterea lui.


Radu a scris pe pagina sa de facebook că dorinţa ei ca locuitorii Chişinăului să aibă parte de sărbători frumoase e mai mare decât orice sabotaje sau ghinioane. Ca urmare a nemulţumirii sale, Radu a decis să facă un cadou chişinăuienilor şi să cumpere personal un alt pom de crăciun pentru a-l înlocui pe acesta din care lipsesc mai multe crengi.

„Nu pot sabotajele sau ghinioanele să fie mai puternice decât dorinţa mea ca locuitorii Chişinăului sa aibă parte de sărbători frumoase! Am dispus sa fie scos imediat bradul instalat în aceasta dimineaţa în PMAN, el a ajuns pur şi simplu distrus. Urmează sa vedem mai târziu cum a fost posibil sa se întâmple asta şi cei care au greşit sau au procedat aşa în mod intenţionat, să suporte consecinţele. Unii foarte tare îşi doresc ca locuitorii Chişinăului să nu aibă brad de Craciun anul acesta, dar eu foarte tare îmi doresc ca bradul sa fie şi va fi unul frumos, chiar dacă mai întârziem câteva zile. Iar ca să elimin orice noi posibile riscuri, voi cumpăra personal acest brad, din bani proprii, îl voi dona municipalităţii ca un cadou din partea mea pentru locuitorii Chişinăului”, a scris primarul pe facebook.

Potrivit responsabililor de la Spaţii Verzi, vârful acestui brad va fi păstrat şi ulterior va fi donat unei case de copii.  
 

Similare