Dorin Chirtoacă despre revenirea lui Usatîi: Rusia l-a trimis să consolideze stânga pro-rusă
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Dorin Chirtoacă despre revenirea lui Usatîi: Rusia l-a trimis să consolideze stânga pro-rusă

Fostul primar al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a comentat revenirea lui Reanato Usatîi, spunând că Rusia l-a trimis să consolideze stânga pro-rusă, "cu Dodon sau în locul lui", se arată în postarea făcută de Chirtoacă pe Facebook.

Liniştea a durat o zi, spune liderul PL, "Rusia deja l-a trimis pe Usatîi să consolideze stânga pro-rusa, cu Dodon sau în locul lui. Plahotniuc mi-a fabricat şi mie dosare penale, dar nu am fugit, nu m-am ascuns ca Usatîi, pentru că nu am avut si nu am nimic de ascuns şi nici la zile de nastere, Plahotniuc nu m-a frecventat, la Usatii, în schimb, a fost."

Chirtoacă spune că Rusia vrea să profite de pe urma acţiunii intreprinse de noi toţi şi susţinută de UE şi SUA, privind debarcarea regimului Plahotniuc, şi treptat, spune el să ne aduca sub regimul Putin.

Liderul PL a făcut un apel către Guvernul Sandu să prezinte toată informaţia care ţine de acuzaţiile aduse lui Usatîi, precum şi toţi ceilalţi.

"Prezentati probe, aratati societatii cu adevarat cum stau lucrurile cu acest personaj: de la vagoanele luate de la CFM si date in chirie prin Rusia, pana la Gorbuntov etc."

Astăzi liderul Partidului Nostru Renato Usatîi a fost arestat la vama de la Sculeni şi dus la Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale. El este acuzat că l-ar fi deposedat pe bancherul rus, Gherman Gorbunţov, de pachetul majoritar, în valoare de peste 113,5 milioane de lei, la banca Universalbank din Chişinău. Totodată, Usatîi este bănuit şi de complicitate la infracţiunea de tentativă şi omor la comandă asupra lui Gorbunţov. Liderul Partidului Nostru susţine însă că Gorbunţov ar fi cel care ar fi dorit să-l asasineze.

Similare
RECOMANDĂRI