Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Dmitri Voloshin va alerga 42 de kilometri la o temperatură de - 50 de grade pentru a ajuta o fetiţă de patru ani

Vă sperie nămeţii şi cele câteva grade minus de afară? Aflaţi atunci că sprtivul basarabean Dmitri Voloşin s-a aventurat într-o cursă de 42 de kilometri la o temperatură de minus 50 de grade Celsius. Acest maratonului este unul caritabil. Temerarul îşi doreşte ca, prin acest gest, să facă auzită povestea unei fetiţe de patru ani ce suferă de paralizie cerebrală infantilă.

Astăzi sunt doar minus 30, dar ce va fi mai departe, nu să ştie. Cred că totul va fi bine! Salutări!
 
Este prima zi de antrenament al maratonistului Dmitri Voloshin înainte de cursa de 42 de kilometri la o temperatură de minus 50 de grade. E ger de crapă pietrele în satul Oymyakon, regiunea Yakutia, Federaţia Rusă, cea mai friguroasa localitate populată de pe planetă.

În această cursă, Dmitri Voloshin contează exclusiv pe forţele proprii, fără asistenţa medicilor sau a salvatorilor. Temerarul este însoţit de doar doi prieteni. El a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii în care arată cu câtă dificultate a ajuns la destinaţie: drumuri înzăpezite si maşini blocate, unele până la primăvară, scrie Voloshin. Cursa este organizată în cadrul proiectului de caritate „Unfrozen", care isi propune sa atraga atenţia asupra paraliziei cerebrale infantile şi sa adune fonduri pentru o fetiţa de 4 anişori, Eva Pismeniuc, care suferă de această boală. Cei care doresc să afle mai multe detalii deste aventura temerarului basarabeansau vor să doneze pentru susţinerea Evei Pismeniuc o pot face prin intermediul paginii voloshin.md.
 
Similare
RECOMANDĂRI