Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cum să ne planificăm iarna vacanţa de vară. Ce recomandă consultanţii în turism

Cele mai ieftine bilete de avion pentru vacanţa de vară se găsesc iarna. Despre cum să ne planificăm vacanţa de iară în plină iarnă, vorbeşte consultantul în turism Ciprian Enea, invitat la TVR.

Luna ianuarie vine cu preţuri foarte bune pentru cei care îşi doresc o vacanţă.

Acum city break-urile sunt la preţ foarte bun pentru Europa.

Ca destinaţii exotice, pentru Thailanda, preţul biletului de avion porneşte de la 325 de euro de persoană, la jumătate de preţ faţă de preţul din timpul sezonului.

Un bilet de avion la preţ bun, în această perioadă porneşte de la 450 de euro şi ajunge la 550 de euro pentru destinaţii precum China, japonica, Singapore, Marea Caraibe. Sau 550 de dolari pentru Statele Unite.

În această perioadă cel mai mult sunt căutate vacanţele de vară, în regim, early booking, în România, dar şi în străinătate - Grecia, Turcia, care pare să domine sezonul estival 2019.

În Turcia sunt căutate hotelurile de 5 stele cu all inclusive şi ultra all inclusive. Un astfel de pachet porneşte de la 1.200-1.400 de euro pentru două persoane, sejur de 7 nopţi, cu biletul de avion inclus.

Delta Dunării, litoralul românesc şi zonele montane sunt în continuare căutate de turişti, iar city break-ul este tot mai căutat.

Similare
RECOMANDĂRI