Turneul Campioanelor. Simona Halep a pierdut al doilea meci din Grupa Mov în faţa Elinei Svitolina
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Turneul Campioanelor. Simona Halep a pierdut al doilea meci din Grupa Mov în faţa Elinei Svitolina

Simona Halep (28 ani, nr. 5 WTA) a pierdut al doilea meci de la Turneul Campioanelor. Fostul lider mondial a fost învinsă de Elina Svitolina (25 ani, nr. 8 WTA), în două seturi, scor 7-5, 6-3, după o oră şi 40 de minute de joc.

Elina Svitolina a început în forţă meciul cu Simona Halep. Jucătoarea din Ucraina s-a impus la zero în primul game al partidei, reuşind apoi un break. Svitolina a câştigat şi al treilea game la rând, dar fostul lider mondial a revenit în joc şi a egalat la 3.

A opta clasată în ierarhia mondială a preluat din nou conducerea şi a dus scorul la 4-3 la game-uri în primul set. La finalul acestuia, Simona Halep a apelat la Darren Cahill, solicitând on-court coaching. Jucătoarea din Constanţa a luptat şi a reuşit să egaleze din nou, 4-4.

Svitolina a reuşit să se distanţeze iar de Simona, scor 5-4, şi este la un game distanţă de câştigarea primului set. Fostul lider mondial a egalat, 5-5, dar ucrainenca a câştigat setul, 7-5, după 55 de minute de joc.


WTA@WTA

 cross court marathon @Simona_Halep

Embedded video
79
1:41 PM - Oct 30, 2019
Twitter Ads info and privacy

În actul secund, Elina Svitolina a câştigat din nou primul game, dar Simona a reuşit să recupereze, să restabilească egalitatea, 1-1 şi să preia conducerea, 2-1. A urmat o perioadă bună a Svitolinei, a câştigat două game-uri la rând, scor 3-2, profitând astfel de starea de oboseală resimţită de Halep. La finalul game-ului cu numărul 5, Darren Cahill a fost chemat din nou de Simona, iar aceasta a egalat din nou scorul, după un game bun, 3-3. Svitolina s-a distanţat din nou, 4-3, după ce a servit perfect.

Jucătoarea din Ucraina s-a impus şi în setul al doilea, scor 6-3, după 45 de minute de joc.

În Grupa Mov urmează a doua întâlnire, cea dintre Bianca Andreescu (19 ani, nr. 4 WTA) şi Karolina Pliskova (27 ani, nr. 2 WTA).

Sursa: Mediafax

Similare
RECOMANDĂRI