SPORT

FOTO. Mesajul antrenorului Simonei Halep pentru presă: NU am pus capăt acordului nostru. Muncim din greu pentru a termina anul în forţă

post-img

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep şi jurnalist sportiv, a postat un mesaj pe Twitter în care dă asigurări că este în continuare antrenorul numărului 1 WTA. Australianul contrazice astfel zvonurile apărute după eliminarea în primul tur a Simonei la US Open, potrivit cărora parteneriatul cu jucătoarea din România s-ar fi încheiat. Darren Cahill precizează că mesajul este pentru fanii Simonei şi pentru presa din România.

"Un mesaj rapid pentru fanii Simonei şi pentru presa din România. NU am pus capăt acordului nostru. Simona a avut un an senzaţional şi întreaga echipă e foarte mândră de ea. Mai avem mult de muncă şi muncim din greu pentru a termina anul în forţă", a scris antrenorul australian pe reţeaua de socializare.

(w500) Darren Cah

Postarea lui Darren Cahill a primit numeroase comentarii şi aprecieri şi a generat  un dialog amuzant: un fan i-a scris antrenorului de posibilitaea ca Simona Halep să-l fi concediat, iar el să nu fi aflat încă acest lucru. Australianul a răspuns, amuzat: "Poate".

(w500) Darren Cah

Anterior acestei potări, Cahill a reacţionase pe Twitter la un comentariu,  după ce comentatorii de la US Open au vorbit t în direct despre posibilitatea ca australianul să îl ajute pe compatriotul Nick Kyrgios să îşi pună în valoare talentul.  "Sunt singura persoană care crede că e lipsă de respect din partea comentatorilor să discute despre posibilitatea ca Darren Cahill să-l antreneze pe Nick Kyrgios, când  el este antrenorul Simonei Halep?", a scris o suporteră pe conul de Twitter al australianului. "Nu, şi eu cred că e o lipsă de respect. Foarte bine ai spus", a replicat Darren Cahill.

La întoarcerea din Statele Unite, după eliminarea încă din primul tur, Simona Halep le-a declarat jurnaliştilor prezenţi la aeroport că Darren va fi în continuare antrenorul ei şi că ei au colaborare excelentă. De altfel, în presă apar zvonuri privind  posibila plecare a tehnicianului australian din echipa Simonei de fiecare dată când Simona pierde un meci important.

Cahill este antrenorul Simonei din  2016, deşi au lucrat împreună şi înainte.  Alături de australian, Simona a devenit numărul 1 WTA în octombrie 2017, poziţie pe care o ocupă şi astăzi, şi a cucerit primul turneu de Mare Şlem al carierei, anul acesta la Roland Garros.

(w500) Simona Hal

(w500) Simona Hal

(w500) Darren Cah