Raionul Căuşeni. Un bărbat şi un minor, reţinuţi pentru omorul unei bătrâne pe care au vrut să o jefuiască
Sursa foto:politia.md Vizualizari:

Raionul Căuşeni. Un bărbat şi un minor, reţinuţi pentru omorul unei bătrâne pe care au vrut să o jefuiască

Un bărbat în vârstă de 27 de ani şi un minor de 17 ani, domiciliaţi în satul Zaim, raionul Căuşeni, au fost reţinuţi fiind suspectaţi de omorul unei femei, în vârstă de 76 de ani.

La 1 aprilie,  poliţia din Căuşeni a fost sesizată despre faptul depistării într-o gospodărie din  satul Zaim, a cadavrului  unei femei.
 
Veniţi la faţa locului, oamenii legii au stabilit identitatea femeii, care s-a dovedit a fi chiar stăpâna casei, care  locuia de una singură. Preliminar, medicul legist a stabilit că persoana ar fi decedat din cauza unor lovituri puternice în regiunea capului. De asemenea, în locuinţă poliţiştii au depistat  semne vizibile de furt.
 
Suspecţii au fost reţinuţi. Poliţiştii au stabilit că, bănuiţii au venit să fure, iar stăpâna i-ar fi prins, astfel aceştia s-au speriat şi au lovit femeia în regiunea capului.

În cadrul audierilor unul dintre bănuiţi şi-a recunoscut faptele.
 
În acest caz, a fost iniţiată o cauză penală în temeiul bănuielii rezonabile de comitere a infracţiunii de omor intenţionat, iar  bănuiţii au fost reţinuţi pentru 72 de ore.
 
Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de instanţa de judecată, aceştia riscă  pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 20 ani sau detenţie pe viaţă.
Similare
RECOMANDĂRI