VIDEO. Ploile au făcut ravagii în mai multe raioane ale republicii
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Ploile au făcut ravagii în mai multe raioane ale republicii

Potrivit IGSU, ploaia din dimineaţa zilei de 5 iulie a făcut prejudicii în mai multe localităţi din raioanele Ialoveni, Anenii Noi, Hânceşti, dar şi municipiul Chişinău.


Intervenţia salvatorilor a fost necesară pe mai multe adrese din capitală. Pompierii au intervenit la pomparea apei dintr-un subsol a unui bloc de locuit de pe strada Tudor Vladimerescu 23, oraşul Durleşti. De ajutorul salvatorilor a fost nevoie şi în oraşelul Codru unde salvatorii au lucrat pentru evacuarea apei din subsolurile a trei blocuri de pe strada Sf. Nicolae.

În capitală angajaţii IGSU au pompat apa din subsolurile a două blocuri locative de pe strada Zelinski 5/6 şi Calea Ieşilor 1A. Pompierii au fost solicitaţi de urgenţă pe strada Varniţa din municipiul Chişinău, unde un camion de transportarea laptelui a rămas blocat.

Angajaţii IGSU au intervenit în mai multe localităţi din ţară. Lucrări la pomparea apei din subsoluri şi beciuri au fost efectuate în satul Horeşti din Ialoveni, dar şi Grătieşti, municipiul Chişinău. Ploi abundente au fost înregistrate în localităţi din raioanele Hânceşti, Comrat şi Anenii Noi. Comisiile pentru Situaţii Excepţionale urmează să estimeze prejudiciile înregistrate în urma precipitaţiilor abundente.
Similare
RECOMANDĂRI