VIDEO. Accident mortal pe o autostradă de lângă Kiev. Un cetăţean al R. Moldova a murit
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Accident mortal pe o autostradă de lângă Kiev. Un cetăţean al R. Moldova a murit

Un accident rutier mortal pe autostrada Zhitomir de lângă Kiev cu implicarea mai multor cetăţeni ai Republicii Moldova. O maşină marca Chevrolet a zburat cu viteza într-un camion care stătea oprit cu semnalizatoarele de „accident” pe marginea autostrăzii. În urma accidentului şoferul autoturismului din R. Moldova a murit, iar pasagerii au fost spitalizaţi în stare gravă.

Conform datelor preliminare ale poliţiei, cetăţenii din R. Moldova au mers în maşina marca Chevrolet, informează presa locală.  

O angajată a unei cafenele, în apropierea căreia s-a produs accidentul, a declarat că a luat o comandă de la şoferul camionului la momentul producerii accidentului, şoferul camionului susţine că a ieşit din cafenea după ce a auzit un impact puternic şi a văzut că un Chevrolet este sub vagon. Bărbatul este în stare de şoc.

În urma accidentului rutier, şoferul maşinii a fost ucis, iar pasagerii au fost spitalizaţi într-o stare gravă. În prezent nu se cunoaşte cauza accidentului, Iar maşina marca Chevrolet a fost făcută praf. Maşina a rămas fără ferestre şi o parte a acoperişului. Partea din faţă a maşinii este complet zdrobită.

Similare
RECOMANDĂRI