Un lot de conserve pentru copii va fi retras din magazine. Motivul
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un lot de conserve pentru copii va fi retras din magazine. Motivul

Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA) a iniţiat joi, 21 noiembrie, procedura de retragere din reţeaua comercială a unui un lot de alimente pentru copii. Decizia vine în urma unor analize care au demonstrat neconformitatea produsului.

Un lot de produse alimentare pentru copii de vârstă mică, pireu omogenizat ton cu legume şi cartofi, de la patru luni, importat din Republica Cehă, este retras din comerţ.

Măsurile sunt întreprinse după ce Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor s-a autosesizat în urma unei notificări parvenite prin Sistemul Rapid de Alertă pentru Alimente şi Furaje. Inspectorii Direcţiei municipale pentru siguranţa alimentelor Chişinău au efectuat un control inopinat la depozit, unde au depistat 480 de borcane cu produsul nominalizat.

Din lotul în cauză s-au prelevat probe, care, în urma analizei de laborator, au demonstrat neconformitatea produsului. Distribuţia stocului a fost stopată. S-a iniţiat procedura de retragere din reţeaua de comerţ a lotului menţionat.
Similare
RECOMANDĂRI