Un garaj din municipiul Bălţi a fost cuprins de flăcări
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un garaj din municipiul Bălţi a fost cuprins de flăcări

Ieri 23 mai, pompierii din nordul ţării au intervenit pentru a lichida un incendiu, care a izbucnit într-o gospodărie particulară din sectorul ,,Izvoraş”, municipiul Bălţi.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 17:30. Potrivit IGSU, incendiul s-a produs într-un garaj cu suprafaţa de 24m2. La faţa locului a intervenit un echipaj de salvatori, care a localizat arderea în cel mai scurt timp, astfel evitând răspândirea flăcărilor spre clădirea casei. În urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit, iar focul a nimicit bunurile materiale din interiorul garajului. 

Cauza şi circumstanţele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior. Totodată, pe parcursul zilei de ieri, angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au prevenit producerea a două incendii în apartamentele din blocurile locative din oraşul Străşeni, dar şi municipiul Chişinău. În ambele cazuri, pompierii au stins mâncare pe aragaz, care a luat foc şi prezenta pericol pentru locătari, dar şi proprietatea acestora. Potrivit datelor înregistrate de IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii şi pompierii au intervenit în 31 situaţii de risc.
Similare
RECOMANDĂRI