Un bărbat din Soroca a fost înjunghiat mortal
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un bărbat din Soroca a fost înjunghiat mortal

Un bărbat de 52 de ani a fost înjunghiat mortal de amicul său, cu care locuia împreună într-un apartament din oraşul Soroca. După ce a comis crima, suspectul s-a dus la un vecin şi i-a comunicat despre cele întâmplate.

Contactată de IPN, Svetlana Talpă, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Soroca, a declarat că oamenii legii au fost sesizaţi de către vecinul suspectului, care locuieşte cu două etaje mai sus. Acesta a spus că la el a venit vecinul său, care i-a spus că ar fi omorât o persoană în locuinţa sa.

Cadavrul a fost depistat în antreul apartamentului, cu semne vizibile de moarte violentă. Corpul neînsufleţit a fost îndreptat spre examinare medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

Potrivit anchetei preliminare, cei doi bărbaţi, victima şi bănuitul, erau prieteni. Aceştia locuiau împreună într-un apartament şi deseori consumau băuturi alcoolice. Bărbatul omorât a fost înjunghiat cu un cuţit.

Bănuitul, în vârstă de 45 de ani, a fost reţinută pentru 72 de ore. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală. Pentru omorul unei persoane legislaţia în vigoare prevede pedeapsă cu închisoare de la 10 la 15 ani sau chiar detenţie pe viaţă.
Similare
RECOMANDĂRI