Un bărbat din Chişinău, găsit mort în propriul apartament. Vecinii au sunat la poliţie şi au spus că simt un miros specific
Sursa foto:politiacapitalei.md Vizualizari:

Un bărbat din Chişinău, găsit mort în propriul apartament. Vecinii au sunat la poliţie şi au spus că simt un miros specific

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, locuitor a capitalei, a fost reţinut de poliţişti pentru comiterea unui omor. Acesta şi-ar fi bătut, până la moarte un alt bărbat, după care l-a lăsat să zacă în apartamentul său.

Poliţiştii de la Botania au fost sesizaţi acum 3 zile de către locatarii unui bloc de locuit amplasat pe şos. Munceşti, precum că din apartamentul vecin vine un miros specific, iar proprietarul nu raspunde la solicitarea de a deschide uşa.  La faţa locului forţele de ordine au solicitat intervenţia angajaţilor IGSU, pentru a pătrunde în interior, iar în apartament a fost depistat cadavrul proprietarului. La examinarea cadavrului de către medicul legist, în regiunea cutiei toracice au fost depistate patru plăgi, din cauza cărora a decedat bărbatul. 

La locul faptei, în cadrul acţiunilor de investigaţie şi urmărire penală forţele de ordine au stabilit că în locuinţă ar fi avut loc un conflict  între proprietarul locuinţei şi bănuitul în comiterea infracţiunii care ulterior  a generat în bătaie.

Bănuitul în comiterea infracţiunii a fost reţinut şi escortat la inspectorat, acesta şi-a recunoscut vinovăţia, comunicând că a mers în ospeţie la victimă, au consumat băuturi alcoolice, iar între ei s-a iscat un conflict. Bănuitul a luat un cuţit şi a lovit proprietarul apartamentului de câteva ori. 
 
Individul a fost plasat în arest pentru 30 de zile şi este cercetat penal pentru „Omor”, care, conform legislaţiei penale în vigoare se pedepseşte cu închisoare pe un termen de la 10 la 15 ani.

Similare
RECOMANDĂRI