Sursa foto:politiacapitalei.md Vizualizari:

Trei bărbaţi comiteau furturi în serie din locuinţe şi apartamente. Prejudiciul cauzat ajunge la 500 de mii de lei

O grupare criminală din care făceau parte trei membri a fost destructurată recent, de către oamenii legii. Bănuiţii fiind reţinuţi în flagrant delict în urma unor ambuscade create.

Forţele de ordine au documentat activitatea criminală a acestora timp de două luni. Aceştia s-a dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 25 ani şi 35 ani, originari din Chişinău, fiind anterior judecaţi pentru infracţiuni analogice.

Până în prezent s-au acumulat probe concludente ce ar demonstra complicitatea lor în cel puţin nouă spargeri de locuinţe şi apartamente, pe teritoriul mun. Chişinău. În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile lor, poliţiştii au depistat şi ridicat bunurile materiale sustrase şi pacheţele cu masă vegetală fărămiţată cu miros specific.

Potrivit proprietarilor, suma totală a prejudiciului material cauzat ar fi de cel puţin 500 000 lei. Bănuiţii pătrundeau în case după ce se asigurau că proprietarii lipsesc, prin metoda forţării geamurilor din termopan cu rangă metalică sau prin selectare de chei.

Similare
RECOMANDĂRI