Suspendarea traficului rutier pe str. Doina, tronsonul str. Socoleni –  Cimitirul „Sfântul Lazăr”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Suspendarea traficului rutier pe str. Doina, tronsonul str. Socoleni – Cimitirul „Sfântul Lazăr”

Primăria municipiului Chişinău informează că sâmbătă, 9 noiembrie între orele 09:00 –20:00, va fi suspendat traficul rutier pe str. Doina, tronsonul cuprins între str. Socoleni şi intrarea principală în cimitirul „Sfântul Lazăr”, sectorul Râşcani. Măsura este impusă de necesitatea executării lucrărilor de asfaltare a porţiunii de drum menţionate.

Având în vedere necesitatea executării lucrărilor de reparaţie pe str. Doina, circulaţia transportului public de pasageri care traversează zona va fi organizată după cum urmează:

· itinerarul rutei de autobuz nr. 26 se scurtează până la str. Ceucari (dispeceratul RTEC);

· itinerarul rutei de autobuz nr. 10 se modifică după cum urmează: de pe bd. Renaşterii Naţionale pe Calea Orheiului, str. Petricani, str. Mirceşti, şos. Balcani şi în continuare conform traseului stabilit, retur – pe acelaşi traseu;

· itinerarele rutei de autobuz nr. 28 şi a rutei de microbuz nr. 186 se modifică după cum urmează: de pe str. Kiev pe str. Bogdan Voievod, bd. Renaşterii Naţionale, Calea Orheiului, str. Petricani, str. Mirceşti, şos. Balcani şi în continuare conform traseelor stabilite, retur – pe acelaşi traseu;

· itinerarele rutelor de microbuz nr. 132, nr. 134 şi nr. 162 se scurtează până la intersecţia străzilor Doina şi Socoleni.

Serviciile municipale de profil solicită înţelegere şi scuze din partea cetăţenilor pentru incomodităţile create.

Menţionăm că pe parcursul zilei de sâmbătă, 9 noiembrie a.c., accesul în Cimitirul „Sfântul Lazăr”, pentru serviciile de pompe funebre, va fi asigurat de pe str. Doina, din direcţia şos. Balcani.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.

Similare
RECOMANDĂRI