Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Salvatorii au intervenit pentru a scoate un bărbat dintr-o gură de canalizare din Chişinău

Chişinăul e plin de capcane iar o clipă de neaţenţie poate transforma un pieton într-o victimă. Asta a păţit şi un bărbat de 75 de ani care a căzut într-o gură de canalizare, lăsată descoperită. A fost nevoie de intervenţia salvatorilor pentru a fi scos de la o adâncime de aproape 3 metri.

Accidentul s-a produs pe strada Ion Luca Caragiale, din sectorul Buiucani. Bătrânul a trecut prin zonă, a alunecat şi a căzut în gura de canal adâncă de aproape trei metri. Un trecător a auzit strigătele sale şi a sunat la 112 după ajutor.

LILIANA PUŞCAŞU, ofiţer de presă IGSU: La faţa locului a sosit o chipă de salvatori care a reuşit să intervină pentru salvarea persoanelor. Operaţiunea a durat până la zece minute timp în care pompierii au recuperate bărbatul.

Bătrânul a scăpat cu viaţă în urma accidentului dar a fost rănit. El a fost dus la spital şi după ce a primit îngrijiri medicale a fost trimis acasă. Gurile de canal din zona periculoasă au fost acoperite.

DANIELA FOCŞA, reporter TVR MOLDOVA: Nu am reuşit să indentificăm în care fântână a căzut barbatul aşa cum sunt mai multe în această regiune. Însă vedem că toate din ele sunt acoperite astăzi.

Pretura Buiucani a aflat din presă despre cele întâmplate. Până acum nu s-a stabilit cine a lăsat canalele descoperite. Vicepretorul din Buiucani a declarat că va trimite o echipă de muncitori pentru a face verificări şi pentru a înlătura pericolele.
Similare
RECOMANDĂRI