Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Razii în pieţele, frizeriile şi parcurile de agrement din Soroca

Razii în pieţele, frizeriile şi parcurile de agrement din Soroca. Poliţiştii împreună cu reprezentanţii Agenţiilor pentru Sănătate Publică şi Siguranţa Alimentelor, au verificat în ce măsură respectă oamenii regulile de protecţie împotriva coronavirsului. Ignoranţa de care au dat dovadă unii cetăţeni a fost peste aşteptări. De această dată, cei vinovaţi au scăpat doar cu avertizări, dar la următorul control, riscă amenzi usturătoare.  

Cum era de aşteptat, cea mai mare aglomeraţie este în pieţe şi în preajma acestora. Zeci de comercianţi ambulanţi şi cumpărători care se înghesuie pentru marfă. Măsurile de protecţie sunt respectate, dar pe jumătate.

Administratorii pieţelor spun că regulile de protecţie sunt respectate. Mai puţin însă în afara pieţelor, unde se adună comercianţii ambulanţi.

După verificarea pieţelor, poliţiştii au mers şi la frizerii. Aici, angajaţii par să respecte cu stricteţe regulile impuse. Acum, pentru ei, marea provocare este de a atrage clienţii, care, în vreme de pandemie, nu prea au chef de tunsori.  

De la începutul pandemiei de COVID 19, în raionul Soroca au fost înregistrate 576 de cazuri de infecţie cu noul coronavirus. 18 persoane au decedat.
Similare
RECOMANDĂRI