Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Protest inedit la Politia de Frontieră. O angajată la o companie aeronautică s-a dezbrăcat în public

Protest inedit la Politia de Frontieră. O femeie angajată ca însoţitoare de bord la o companie aeronautică, s-a dezbrăcat în public, în semn de protest faţă de unele aşa-zise abuzuri ale autorităţilor. Ea susţine că, împreună cu unele colege, este hărţuită şi percheziţionată, fără explicaţii, de către angajaţii Poliţiei de Frontieră de la Aeroport. Conducerea Poliţiei de Frontieră spune că acţiunile de control sunt perfect legale.

Insoţitoarea de bord a venit la protest însoţită de liderul Partidului „Democraţia Acasă”, Vasile Costiuc. Acesta a şi filmat tot incidentul şi l-a transmis in direct pe pagina sa socială. Costiuc susţine că însoţitoarele de bord ale unei companii aeriene sunt supuse unor controale nejustificate.

„Eu am aici un protest organizat poliţiştilor de frotiera, vino pe mijloc şi îmbraca-te înapoi. Băieţii vin la lucru, haideţi, voi sunteţi amatori de fete dezbrăcate nu eu. Domnişoară, luaţi hainele şi îmbrăcaţi-vă, pentru că ei sunt nesimţiţi”, a spus Costiuc.

Şi reprezentanţii companiei aeriene susţin că, deseori, pasagerii sunt dezinformaţi de către angajaţii Poliţiei de Frontieră.

S-a ajuns cu protestul şi în biroul şefului Sectorului Poliţiei de Frontieră de la Aeroportul Chişinău.

NICOLAE CICARIOV, şef, Sectorul Poliţiei de Frontieră, Aeroport: Orice persoana poate sa fie dezbracata de tot este controlul 2, de nivelul 2, care îi obligatoriu trebuie să o faci Vă explic a doua întrebare, înseamnă că este dosar penal pe toţi transportatorii , care transportă ilegal persoane peste hotarele Republicii Moldova, despre care eu acum nu o să vorbesc, nu am dreptul.

Nicolae Cicariov precizează că pe numele companiei aeriene implicate in acest scandal a fost deschis un dosar penal. Protestul s-a încheiat în linişte şi toată lumea a plecat, îmbrăcată, acasă. 
Similare
RECOMANDĂRI