Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Pompierii au fost puşi pe jar astăzi dimineaţă după ce un depozit cu materiale de construcţie a luat foc în municipiul Bălţi

Pompierii au fost puşi pe jar astăzi dimineaţă după ce un depozit cu materiale de construcţie a luat foc în municipiul Bălţi. Oamenii care se aflau în preajmă au intrat în panică după ce au văzut cum un nor gros de fum negru se ridică deasupra oraşului. În urma incendiului, jumătate din suprafaţa depozitului a fost distrusă. Din fericite, nimeni nu a fost rănit.

Incendiul a avut loc pe strada Vasile Alecsandri din oraşul Bălţi. Potrivit salvatorilor, apelul la serviciul 112 a parvenit aproape de ora 10, iar la faţa locului au intervenit patru echipaje de pompieri. 

IGOR LUNGU, şef Secţia Prevenţii, Direcţia Situaţii Excepţionale Bălţi: "La momentul intervenţiei ardeau aproximativ 150 de metri pătraţi de materiale care se depozitau în acest depozit şi anume plită de polistiren şi vată minerală. Incendiul a fost localizat la ora 10 şi 17 minute şi lichidat complet la 10 şi 43 de minute". 

În urma incendiului a fost avariată construcţia pe o suprafaţă de 200 metri pătraţi. Aproape jumătate din depozit a fost însă salvat. 

IGOR LUNGU, şef Secţia Prevenţii, Direcţia Situaţii Excepţionale Bălţi: "De la ce s-ar fi iscat ? Nu vă putem spune. Posibil o improdenţă cu focul, poate se efectuau nişte lucrări de sudare, dar nu vă putem spune la moment nicio informaţie". 

Cauza producerii incendiului urmează a să fie stabilită.
Similare
RECOMANDĂRI