Ministerul Educaţiei: Peste 70 de tablete, 5 laptopuri şi 5 echipamente audio au fost oferite de o fundaţie pentru copii din Elveţia
Vizualizari:

Ministerul Educaţiei: Peste 70 de tablete, 5 laptopuri şi 5 echipamente audio au fost oferite de o fundaţie pentru copii din Elveţia

18 instituţii de învăţământ şi 7 centre de plasament beneficiază de tehnică de calcul oferită de Fundaţia pentru copii „Pestalozzi” din Elveţia. Ministerul Educaţiei anunţă că fundaţia, în colaborare cu organizaţiile partenere au oferit 74 de tablete pentru elevii care provin din familii numeroase, 5 laptopuri şi 5 seturi de echipament audio.

Totodată, Fundaţia Pestalozzi oferă suport Centrului Republican de Asistenţă Psihopedagogică (CRAP) şi Serviciilor raionale/municipale de asistenţă psihopedagogică (SAP) privind organizarea asistenţei psihologice pe perioada suspendării procesului educaţional prin intermediul capacitării specialiştilor CRAP şi SAP.
 
De asemenea, datorită sprijinului Fundaţiei Pestalozzi în perioada lunilor mai-august 2020 vor fi elaborate suporturi metodologice (1 ghid şi 9 materiale video) privind promovarea stării de bine a copiilor/părinţilor prin utilizarea poveştilor terapeutice.
 
Vezi AICI lista instituţiilor de învăţământ beneficiare de tehnica de calcul oferită de Fundaţia pentru copii „Pestalozzi”, Elveţia.
Similare
RECOMANDĂRI