Incidentul din Sângerei: Încă un membru PACE recunoscut bănuit, iar altul s-a îmbolnăvit subit
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Incidentul din Sângerei: Încă un membru PACE recunoscut bănuit, iar altul s-a îmbolnăvit subit

Cazul vicepreşedintelui raionului Sângerei, care în seara zilei de 6 aprilie a fost stropit cu verde de briliant de către membrii partidului PACE continuă să fie investigat de procurori.

După ce, ieri, Procuratura raionului Sângerei l-a reţinut pe preşedintele organizaţiei teritoriale a formaţiunii politice PACE, care ar fi stropit victima cu soluţie, astăzi, procurorii l-au recunoscut şi audiat în calitate de bănuit pe un alt membru PACE. Alţi doi colegi ai acestora, care au fost citaţi pentru azi la Procuratură pe acest caz, nu s-au prezentat, unul îmbolnăvindu-se subit şi fiind internat în spital.

Astăzi, preşedintele organizaţiei teritoriale Sângerei a formaţiunii politice PACE a fost pus sub învinuire, iar procurorii au depus demers de arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Amintim că, incidentul este cercetat penal de Procuratura raionului Sângerei sub aspectul comiterii ”huliganismului de două sau mai multe persoane” şi ”chemării la săvârşirea actelor de violenţă împotriva persoanelor”.

Victima se află internată la spitalul raional, având arsuri de gradul I şi II la ambii ochi. Potrivit medicilor, în prezent, starea acestuia este stabilă.

Pentru aceste acţiuni, legislaţia prevede amendă sau închisoare maximă de până la 5 ani.

Ultima Oră! A fost reţinut activistul „PACE”, care l-a stropit cu verde de briliant pe vicepreşedintele raionului Sângerei
Similare
RECOMANDĂRI