Grav accident la Budeşti. Un tânăr de 29 de ani a decedat, iar altul a ajuns la spital
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Grav accident la Budeşti. Un tânăr de 29 de ani a decedat, iar altul a ajuns la spital

Un tânăr în vârstă de 29 ani, a decedat iar altul a fost rănit în urma unui accident rutier produs la ieşirea din comuna Budeşti.

Dispeceratul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău a fost sesizat în seara zilei de azi 6 aprilie, în jurul orei 18:06, prin intermediul serviciului 112, să intervină la documentarea unui accident rutier, preliminar o persoană decedată şi una traumată, care s-a produs la ieşirea din com. Budeşti.

Imediat au reacţionat şi s-au deplasat la faţa locului angajaţii Serviciului urmărire penală accidente rutiere din cadrul DP mun.Chişinău. Ajungând la faţa locului în cadrul documentării poliţiştii au stabilit că un camion ce era condus de conducător în vârstă de 52 de ani a pierdut controlul volanului a ieşit pe acostament şi a tamponat automobilul Dacia ce era parcat în faţa la o vulcanizare.

În consecinţă un tânăr în vârstă de 29 de ani a decedat iar un bărbat în vârstă de 35 de ani cu diferite traumatizme a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii bărbaţi se aflau înafara automobilului.
Pe caz a fost dispusă iniţierea unui proces penal, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanţelor.
Similare
RECOMANDĂRI