FOTO. Accident grav la Leova: Un tractor s-a răsturnat într-un şanţ. Un bărbat a murit, iar altul a ajuns la spital
Sursa foto:IGSU Vizualizari:

FOTO. Accident grav la Leova: Un tractor s-a răsturnat într-un şanţ. Un bărbat a murit, iar altul a ajuns la spital

În dimineaţa zilei de 22 noiembrie salvatorii IGSU din sudul ţării au intervenit pentru a efectua lucrări de descarcerare în raionul Leova. Apelul la 112 a fost înregistrat în această dimineaţă. Potrivit informaţiilor recepţionate, un tractor s-a inversat şi a căzut într-un şanţ în apropierea localităţii Vozneseni, iar două persoane au rămas blocate în cabina autovehiculului agricol.

Pentru efectuarea lucrărilor de deblocare la faţa locului a ajuns un echipaj de salvatori, care a efectuat lucrări de descarcerare utilizând echipamentul specializat. În urma lucrărilor efectuate de angajaţii IGSU a fost extras corpul neînsufleţit a şoferului.


Bărbatul a decedat pe loc în urma traumatismelor primite. Al doilea bărbat a fost deblocat din fiarele tractorului inversat în stare conştientă, fiind preluat la spital pentru îngrijiri medicale necesare.

Tot, pentru lucrări de descarcerare a fost necesară intervenţia salvatorilor şi în municipiul Comrat. Potrivit informaţiilor recepţionate o persoană a rămas blocată în interiorul automobilului avariat în urma unui accident de circulaţie, care s-a produs ieri, 21 noiembrie. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 11:23. Potrivit informaţiilor, un automobil de model Renault Scenic a ieşit de pe carosabil şi s-a tamponat într-un copac, iar conducătorul auto în vârstă de 37 de ani a rămas încarcerat între fiare. În mai puţin de 20 de minute salvatorii au reuşit deblocarea bărbatului, care a suferit diverse traumatisme, fiind preluat de medici la spital în stare inconştientă. Cauza şi circumstanţele urmează a fi stabilite.

În ultimele 24 de ore salvatorii şi pompierii au intervenit în 80 situaţii de risc.
Similare
RECOMANDĂRI