Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Doi bărbaţi au vrut să dea o mână de ajutor în criza energetică şi au creat propria staţie peco unde vindeau motorină cu preţ redus

Doi bărbaţi de 56 şi 57 de ani au vrut să dea o mână de ajutor în criza energetică şi şi-au creat propria staţie peco unde vindeau motorină cu preţ redus. Afacerea era însă ilegală iar acum petroliştii de ocazie trebuie să dea explicaţii ofiţerilor de la Direcţia de Poliţie Chişinău. Făptaşii au fost prinşi în flagrant, cu peste 13 tone de motorină. Dacă ar fi reuşit să o vândă, ar fi încasat ilicit peste 100 de mii de lei.

Poliţiştii au descoperit staţia Peco improvizată la un depozit de pe şoseaua Munceşti. Erau două pompe de distribuţie şi cinci rezervoare de 10 tone fiecare. Când au venit oamenii legii, un şofer tocmai îşi făcea plinul. Cu toate acestea, afaceriştii nu şi-au recunoscut fapta.

În urma verificărilor, s-a stabilit că motorina din 3 rezervoare a fost  vândută, iar în celelalte două mai erau 6,5 tone, ce urmau să fie comercializate. Poliţiştii au confiscate toată marfa iar afaceriştii suspecţi sunt cercetaţi pentru desfăşurarea ilegală a activităţii de întreprinzător, comercializarea cu amănuntul a produselor petroliere în alte locuri decât staţiile de alimentare autorizate şi încălcarea regulilor de păstrare a produselor petroliere.
Similare
RECOMANDĂRI