UPDATE: Circulaţia rutieră pe traseul Chişinău-Leuşeni rămâne restricţionată şi la această oră. Un alt drum este blocat
Sursa foto:Foto simbol Vizualizari:

UPDATE: Circulaţia rutieră pe traseul Chişinău-Leuşeni rămâne restricţionată şi la această oră. Un alt drum este blocat

Circulaţia rutieră pe traseul Chişinău-Leuşeni, porţiunea Dumbrava – Post Vamal Leuşeni, este sistată în această dimineaţă, 11 ianuarie, începând cu ora 09:00, pentru tot transportul de mare tonaj.

UPDATE 12:55 Circulaţie rutieră pe traseul Chişinău-Leuşeni rămâne restricţionat şi la această oră, în special pentru maşinile de mare tonaj, deşi autorităţile anunţau azi dimineaţă că circulaţia va fi sistată pentru maximum o oră (la ora 9 pina la ora 10), timp în care traseul va fi curăţat şi presărat cu material antiderapant.

De altfel, pe teritoriul ţării este blocat drumul de la localitatea Valea Perjei spre traseul Chişinău-Rezeni. Inspectoratul Naţional de Patrulare îndeamnă toţi şoferii să respecte indicatoarele rutiere, date fiind condiţiile meteo ceea ce face ca vizibilitatea să fie redusă.

Pietonii trebuie să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.

----------------------------------------

Potrivit Inspectoratului Naţional de Patrulare, circulaţia este sistată pentru maximum o oră, timp în care traseul va fi curăţat şi presărat cu material antiderapant.

INP recomandă conducătorilor auto: să se conformeze necondiţionat semnelor/indicaţiilor agenţilor de circulaţie; să evite pe cât este de posibil circulaţia pe tronsonul vizat; să adapteze viteza de deplasare la condiţii de drum şi trafic, iar în caz de urgenţă să sesizeze pentru ajutor cel mai apropiat echipaj de patrulare sau să apeleze la Serviciul Naţional Unic de urgenţă 112.
Similare
RECOMANDĂRI