Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Atât victima cât şi criminalul de la Bălţi erau oameni de afaceri în oraş

Atât victima cât şi criminalul de la Bălţi, care au murit ieri, erau oameni de afaceri în oraş. Unul avea un centru comercial iar celălalt o companie de transport. Tragedia i-a îngrozit pe localnici. Vă avertizăm că urmează informaţii şi detalii cu impact emotional negativ.

Totul s-a petrecut chiar în faţa blocului în care locuiau cei doi soţi.

EUGENIA MOLCEANOV, ofiţer de presă, Inspectoratul de Poliţie Bălţi: „Preliminar s-a stabilt că o femei de 40 de ani locuia împreună cu soţul său de 44 de ani în blocul respectiv. În după amiaza zile de ieri, aceast s-ar fi întâlnit cu un alt bărbat de 53 de ani în faţa casei. Soţul femeii ,întorcându-se acasă şi-a văzut soţia împreună cu victima, fapt ce l-ar fi determinat să aplice arma de foc asupra ambelor. În rezultat bărbatul de 53 de ani a murit pe loc, iar femeia a fost rănit la mână, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale”

La scurt timp după crimă, făptaşul a fost găsit mort în subsolul blocului iar poliţia spune că s-a sinucis.

Ambii bărbaţi, atât victima cât şi criminalul erau oameni de afaceri. Unul avea un centru comercial iar celălalt o companie de transport. Procurorii au inceput o anchetă în acest caz.
Similare
RECOMANDĂRI